Træt af dit badeværelse? Sådan får du et nyt – billigt

Hjem » Træt af dit badeværelse? Sådan får du et nyt – billigt

Kunne du godt bruge et nyt badeværelse, men har ikke rigtigt midlerne til det? Så er denne artikel til dig.

Vi vil se nærmere på hvordan man kan friske sit badeværelse op, uden at skulle betale for en dyr gennem renovering, men i stedet ved at være kreativ og bruge genbrugsmaterialer. Det kan dog være en god idé at alliere sig med en murer, som nok er en udgift, men er uundværlig når det kommer til de lidt større projekt.

Mal væggene eller skift fliserne

Alt efter om du har hvide vægge, eller badeværelsesfliser, så er det et godt sted at starte. Hvis du bare har standard hvide vægge, så kan du overveje at male dem i en frisk farve, enten ved at male den komplette væg, eller ved at male sektioner af væggen. Det er kun din fantasi der sætte grænser.

Overvej mikrocement 

Mikrocement er blevet utroligt populær, blandet andet ved hjælp af diverse YouTube videoer der er gået viralt, eller forskellige influensers opslag på sociale medier. Det er ikke verdens dyreste løsning, men det koster nogle penge, da du skal have en murer til at hjælpe dig, eller helt gøre det for dig.

Sådan finder du en murer

Er du blevet tændt på idéen om mikrocement, så kan du allerede nu begynde at leder efter potentielle murere der kan hjælpe dig. I dag er en murer kun få klik væk, da alt du skal gøre er at foretage en Google søgning. Hvis du f.eks. bor i Ry søger du bare på “murer i Ry” eller “murer i nærheden af mig” og så vil Google finde alle de murere der bor i enten Ry, eller i lokalområdet. Husk, ikke bare hyr den første og den bedste du finder, men sørg for at få flere tilbud, så du kan være sikker på at du får den bedste pris.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen