Udskiftning af ruder ved din lokale glarmester

Hjem » Udskiftning af ruder ved din lokale glarmester

Står du for at skulle udskifte samtlige vinduer i dit hus med mere miljø og klima venlige ruder – eller er der opstået en akut skade på en af dine vindues ruder, således at den med det samme skal repareres? Så kan du med fordel kontakte din lokale glarmester

Ruder og vinduer repareres og udskiftes

De dygtige glarmestre hos S.E. Glas rykker hurtigt ud, hvis du har fået en fodbold gennem ruden i dit vindue eller i din dør. Ved akut opståede skader er S.E. Glas på pletten inden for ganske kort tid – og tilbyder selvfølgelig døgnvagt ved akut opståede skader på ruder.

Er din termorude sprunget læk, og derfor utæt, kan S.E. Glas også sagtens være behjælpelig med en hurtig udskiftning og tætning af den nye rude, så du kan have glæde af den i mange år fremover. Og så hjælper S.E. Glas selvfølgelig også, hvis du ønsker at energi optimere din bolig, og derfor leder efter de helt rigtige vinduer, som isolerer optimalt.

Hvilke andre services tilbyder S.E. Glas?

S.E. Glas er leveringsdygtige i alle standard glarmester ydelser – i høj kvalitet og til de helt rigtige priser. Da S.E. Glas har eget glas og ramme værksted samt sliberi, klares indramning og lignende opgaver hurtigt og præcist. Du behøver således ikke at vente længe på dit special tilpassede spejl eller på at få dine plakater, fotos eller kunstværker rammet ind.

Hos S.E. Glas kan du ydermere vælge og vrage i et stort og eksklusivt sortiment af aluminiums profiler, passe partout, lister og andre former for rammer samt diverse ophæng og beslag, så dit spejl eller din indrammede plakat bliver lige som du havde forestillet dig. Ønsker du facet slibning på dit frit hængende spejl, kan dette tilmed sagtens lade sig gøre.

Du kan læse mere på https://www.seglas.dk/ 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen