Vælg funktionel landbrugs-el i Billund

Hjem » Vælg funktionel landbrugs-el i Billund

Når du skal have udskiftet eller installeret nyt el i dit landbrug skal det være en langtidsholdbar og effektiv løsning, der tager hensyn til prisen både her og nu og fremadrettet. Lad en erfaren elektriker tage sig af din el-løsning – det betaler sig. Landbrugsel i Billund handler om sund omtanke – for din pengepung og miljøet!

 

Få professionel landbrugsel i Billund

Belysning i stalde, installation af el i yderområder eller eftersyn af eksisterende elnet på ejendommen er vigtig i forhold til strømforbrug og i forhold til brandfare. Lad en fagmand tage et kig på din landbrugsejendom og give dig en vurdering af, hvor du kan spare penge på sigt, og hvor der kan være brandrisiko i forhold til eksisterende installation. 

Professionel landbrugsel i Billund har forstand på, hvordan et moderne landbrug drives – både med og uden dyrehold – og ved, derfor hvor der er behov for eludtag, strømspareløsninger og skjult installation. Få moderniseret de forældede områder i elsystemet og få lavet beregninger på, hvor du kan spare på strøm. 

Hvad får du ud af en el-vurdering?

En vurdering af dit elsystem, dit elforbrug og ikke mindst dit elbehov er i første omgang en udgift. Denne udgift giver dig en professionel vurdering af dit nuværende el, samt et estimat på, hvad det ville koste at få de anbefalede dele udskiftet eller tilføjet. Du er ikke bundet til at bestille noget efter en vurdering, men kan bruge den alene til at fastsætte kommende års budget for vedligehold og nyindkøb til din landbrugsejendom. 

Samtidig med en vurdering af dit nuværende el får du gode råd og den sidste nye viden omkring brandsikre løsninger og evt. risici ved dit nuværende system. Denne del af vurderingen kan anvendes, når du skal vælge en løsning på brandforsikring – du kan på den måde sørge for ekstra god dækning til kritiske områder.  

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen