Kan man bruge for meget facaderens?

23 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Man siger jo, at mådehold er godt, og at et kompromis er det mest retfærdige, men det er jo ikke ensbetydende med, at alle parter bliver glade, selvom det er retfærdigt.

Så er der jo også dem, der lever hedonistisk, dionysisk og næsten dekadent, for hvis noget føles godt, så bør man da ikke nøjes, men lade sig blive tilfredsstillet konstant, også selvom det kan blive ens død, men hold da op, hvor havde man det fedt imens!

Det kan virke som en lidt højtravende indledning til en artikel om facaderens, men der er skam mening med galskaben.

For lige at tage det lidt ned, så kan man jo spørge, om man skal bruge meget eller lidt facaderens til ens facader, gavle med videre.

Man kan jo sige, at hvis det er naturlige sprøjtemidler, så behøver man vel ikke holde så meget igen, men hvis der er kemikalier i, som er skadelige for naturen, bør man nok holde lidt igen.

Hold nogle gange igen med facaderens

Men alligevel er der jo ingen grund til at oversprøjte sådan en facade, fordi man så ender med at spilde det, og det handler måske mere om, at man har den rette teknik til at fordele det og har den rette sprøjter, eller man bruger godt med knofedt, hvis man bruger hænderne til at fordele det.

For måske handler det ikke så meget om mængden, men mere om udnyttelsen af alt den facaderens.

Desuden er det jo godt at spare, så man har lidt til næste gang, hvor man skal have renset ens facader, eller man kan låne lidt ud til naboen.

Det vil jo også være for tosset, hvis man ender med at skulle gøre alt for meget rent bagefter, fordi man har brugt for meget facaderens, der så skal rengøres efter brugen deraf.

Flere Nyheder