Sådan murer du en væg

22 august 2021 Steffen Hansen

Det kan være fristende at prøve at mure en væg op selv, hvis man er ved at renovere sit hus eller lejlighed. Men hvordan skal man gå til opgaven? I dette indlæg giver vi rådgivning til, hvordan du kan starte, hvis du ønsker at mure en væg op selv.

Start med at fjerne alt unødvendigt

Et godt sted at starte er, at du fjerner alt skidt, støv og gamle mursten som måske ligger der, hvor du ønsker at mure en væg op. Ved at fjerne alt det gamle, så sikrer du, at du ikke står med skidt og andet, som forringer kvaliteten af dit arbejde.

Find den rigtige blanding af mørtel

Mørtel kan blandes på mange måder, og derfor er det vigtigt, at du finder ud af hvilken måde der er bedst for netop det arbejde du skal have lavet. Hvis det ikke står på posen du har købt, så anbefaler vi, at du søger på nettet. Ved at blande den rigtige type mørtel, så er du sikker på, at arbejdet holder bedre ude i fremtiden, end hvis du blander det forkert.

Gå stille og roligt til værks

Der er ingen grund til at du skynder på dig selv, hvis det er første gang du skal lave en murstensvæg. Derfor anbefaler vi, at du går stille og roligt til værks. Tag den tid det tager for dig, og sørg for at arbejdet bliver ordentligt første gang du prøver. Det vil være træls at stå efterfølgende, og ikke kunne lide resultatet, fordi du har skyndet dig.

Hyr et firma

Hvis ovenstående ikke hjælper dig, så kan det være en idé at hyre et murerfirma i odense. Ved at hyre en murermester, så er du sikker på arbejdet bliver som det skal være, du kan fokusere på det du er god til, og arbejdet bliver højst sandsynligt færdigt hurtigere.

Flere Nyheder