Lad en kompetent bedemand i Hirtshals hjælpe med bisættelsen

12 september 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp til begravelse eller bisættelse af en kær afdød? Så læs med her.

Find en lokal bedemand – det giver bedst mening

Uanset hvor i landet begravelsen skal afvikles er det en god idé at vælge en bedemand fra lokal området.

En lokal bedemand vil have såvel kendskab som god kontakt til de instanser som vedrører en begravelse eller bisættelse. Det drejer sig selvfølgelig først og fremmest om præsten og kirkekontoret i det sogn hvorfra bisættelsen skal foregå.

Samtidig har en lokal bedemand kontakt til kapeller og krematorier i kommunen og ved hvem der skal i spil i forbindelse med afvikling af begravelse eller bisættelse.

Uanset om der skal udføres en jordfæstelse i traditionelle kirkelige rammer, eller bisættelses ceremonien skal foregå uden for det kirkelige rum med askespredning eller urne nedsættelse i verdslige rammer kan en lokal bedemand få dette sat i stand.

Bedemænd forestår nemlig ikke udelukkende bisættelser efter den lutheransk protestantiske tro, og kan derfor sagtens hjælpe med et ikke religiøst arrangement eller en begravelse eller bisættelse som skal udføres i overensstemmelse med andre trosretninger.

Hvem kan hjælpe med bisættelse i Hirtshals?

Hvis begravelsen eller bisættelsen af din nyligt afdøde pårørende skal foregå i det nordjyske bør du vælge en bedemand som residerer på de kanter. I Hirtshals, Hjørring, Tårs, Pandrup og Sindal finder du afdelinger af den velrenommerede bedemands virksomhed Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri.

Hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kan du altid få professionel hjælp i forbindelse med et dødsfald, lige fra udfyldelse og indsendelse af dødsanmeldelse til den praktiske afvikling af begravelse eller bisættelse.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri giver også gerne en hånd med at arrangere gravøl eller reception på en af områdets kroer eller restauranter, lige som du hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kan få assistance til udfærdigelse og indrykning af dødsannonce.

Læs mere på baggesen.dk

Flere Nyheder