Tryg og sikker hypnose i Aabenraa

06 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du i gang med et større selvudviklings projekt som indebærer eksempelvis højnelse af dit selvværd eller at komme igennem en krise? Så kan du med stor fordel anvende hypnoterapi eller hypnose til at fremskynde denne proces.

Hvad sker der under hypnose?

Der er ingen enkelt videnskabelig forklaring på hvorledes hypnose egentlig virker. Inden for psykologien opereres med et begreb som kaldes suggestion, og som indebærer at hypnoterapeuten ved hjælp af særlige metoder og teknikker kan ”plante” overbevisninger i klientens underbevidsthed.

Det vil sige at din hypnoterapeut under den inducerede trance vil fortælle din underbevidsthed at den skal skifte sine gamle og uhensigtsmæssige instrukser ud med nye og mere formålstjenlige af slagsen. På den måde kan forandringerne så at sige ske indefra – og resultaterne af din psykoterapi fremskyndes.

image

Hvordan foregår en hypnose session

Når du modtager hypnose vil du sidde eller ligge i en afslappet stilling mens din hypnoterapeut taler til dig i et roligt og måske monotont tonefald. Øvelsen består for dit vedkommende i at slappe af og blot lytte til hvad han eller hun har at sige.

Når du er i en let trance vil du have en fornemmelse af at være på nippet tl at falde i søvn. Men du vil være helt vågen og bevidst. Du vil kunne høre alt hvad din hypnoterapeut siger til dig. Du vil, med andre ord, ikke sove dybt – og din hypnoterapeut vil ikke kunne påvirke dig til at udføre handlinger du ikke ønsker at udføre.

Hvor kan jeg få en professionel hypnose i Aabenraa?

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet Aabenraa eller omegn, kan du trygt opsøge den dygtige og erfarne hypnoterapeut Nicole Hertz hvis du ønsker at supplere din behandling med hypnoterapi eller hypnose. Klik ind på nicolehertz.dk og læs mere.

Flere Nyheder