Lad din glarmester i Lyngby fikse ruderne

16 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Som bolig ejer vil du sandsynligvis få brug for en glarmester på et eller andet tidspunkt. Det er nemlig en glarmester som sørger for at ruderne i din bolig skiftes ud når de med tiden bliver utætte eller bliver smadret ved et uheld.

Hvor kan jeg finde en god glarmester i Lyngby?

Hvis du er bosat i det nordsjællandske, for eksempel Lyngby Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune eller Gentofte Kommune, hedder din lokale glarmester Glarmester Henrik og Bent.

Hos den Hellerup baserede glarmester forretning kan du få hjælp til alt hvad der vedrører glas arbejde, her under udskiftning af ruder, indramning af billeder og plakater, tilskæring af spejle eller bordplader og meget mere. Glarmester Henrik og Bent har igennem de seneste fire årtier serviceret glade og tilfredse bolig ejere og erhvervsdrivende i den nordlige del af Storkøbenhavn samt i Nordsjælland.

image

Når du vælger Glarmester Henrik og Bent som din glarmester i Lyngby kan du være helt sikker på at service er helt i top. Uanset om du ønsker udskiftning af samtlige ruder i boligens vinduer, eller om du blot har en enkelt rude som skal skiftes, kan de dygtige og erfarne glarmestre hjælpe dig.

Skal boligen energi optimeres med tre eller fire lags termoruder kan du få den bedste rådgivning og vejledning desangående hos Glarmester Henrik og Bent. Og står du med en akut opstået nødsituation, for eksempel en knust rude i din bolig eller i facaden på din butik, rykker glarmesteren hurtigt ud og sørger for at der bliver sat en ny rude i.

Samtlige medarbejdere hos Glarmester Henrik og Bent er faguddannede glarmestre, og kan derfor deres kram. Dette er din garanti for vel udført glarmester arbejde når du lader din lokale glarmester i Lyngby forestå dette.

Du kan læse mere, og kontakte din glarmester direkte via virksomhedens hjemmeside på henrikogbent.dk

Flere Nyheder