Brug for en landinspektør i Holstebro?

Hjem » Brug for en landinspektør i Holstebro?

Står du overfor at skulle have udstykket nye grunde? Kortlagt eksisterende ejendomme? Sammenlagt flere grunde? Eller noget helt fjerde, der har med landmåling at gøre? 

En landinspektør kan hjælpe dig med alle disse problemstillinger. Om det drejer sig med diskussioner over, hvor skel er. Eller om der skal slettes en vej fra kortet. Vil du vide mere? Læs med i denne artikel, og find ud af mere om landmålere. 

En landinspektør kan opmåle mange ting

En landmåler har sin gang mange steder. Det kan være på byggepladser eller hos private beboer. Det er meget forskelligt. Nogle af de typiske opgaver, som landmåleren varetager, er:

Udstykning af nye grunde

Når der skal udstykkes nye grunde til at bygge på, skal de måles op. Det er vigtigt i forhold til ansøgning om byggetilladelse og finde ud af, hvor meget der må bygges. Men også i forhold til at få etableret skel og finde ud af, hvor grunden går. 

Sammenlægning af grunde

Nogle gange står man med to grunde, som man godt vil have lagt sammen til én grund. Det kan blandt andet være fordi, man vil bygge et større hus. Det kræver, at begge grunde bliver til én grund. For på den måde kan man få tilladelse til at bygge på mere af grunden.

Problemer med skel

Naboer kan til tider komme i diskussion om, hvor skellet mellem deres to grunde går. Den bedste måde at afgøre det på, er ved at betale for en landinspektør, der kan måle korrekt op. Så nabostriden kan slutte!

Ændring af vej

Det kan ske, at en vej skal nedlægges eller at det skal ændres, hvor vejen skal være. Det kan en landmåler også hjælpe med. Alt efter om der skal inddrages noget af andre grunde til denne vej. 

Læs mere om en landinspektør i Holstebro her.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen