De mange fordele ved en boligadvokat

08 februar 2022 Lotte_Hindsberg

advertorial

Når du skal købe en ny bolig er der flere fordele ved at hyre en boligadvokat og få hans erfarne hjælp i processen. Han kan være med til at sikre at du blandt andet får de bedst mulige betingelser, når du er i banken og skal forhandle om et boliglån. 

Har du samtidig valgt en lokal boligadvokat som https://eboligadvokat.dk/, har du også mulighed for at få hans hjælp til at vælge andre banker du med fordel kan ansøge. Det er en god ide at indhente flere lånetilbud og efterfølgende finde det bedste. Der kan være mange penge at spare på at være en dygtig forhandler. Det kan din boligadvokat være behjælpelig med. 

boligadvokat

Købsaftalen

Et andet område er når du kigger på boliger. Ejendomsmægleren er sælgers mand og det er hans opgave at sælge boligen til den bedst mulige pris. Det betyder at han vil fremhæve boligens bedre sider og gå lettere hen over de mindre gode. Her vil din boligadvokat være med til at sikre at du får alle oplysninger, så du bedre kan træffe en beslutning. 

Du kan også med fordel have din advokat med når der forhandles med sælger. Hvad i bliver enige om bliver skrevet ned i en købsaftale. Han vil vide hvilke steder du ofte kan forhandle gode rabatter. Har du ikke din advokat med, så husk at få skrevet ind i aftalen, at den kun er gyldig hvis din boligadvokat har godkendt den.

Når købsaftalen er færdig skal den bruges til at få lavet et skøde. Det skøde skal tinglyses. Det er det tinglyste skøde der er dit bevis på at boligen er din. For at få skødet tinglyst skal du betale et fast gebyr til Tinglysningsretten og en promille af købssummen. Din boligadvokat kan lave det nødvendige juridiske arbejde, som sikre at du hurtigt har det tinglyste skøde.

Flere Nyheder