Drømmer I om at bygge nyt hus?

Hjem » Drømmer I om at bygge nyt hus?

Går I i tankerne om at få bygget et helt nyt hus? Skal det være jeres helt eget drømmehus? Som opfylder alle jeres ønsker og behov for plads? 

Det skal I overveje, inden I bygger nyt

Der er virkelig mange ting at overveje, inden man vælger at bygge nyt. For at være helt sikker på, at det er det rigtige valg, som giver mening for netop jer, bør I overveje nogle af disse ting:

1. Budget – det er altid vigtigt at gå i banken, inden I begynder at snakke med byggefirmaer. Når I har været i banken, ved I med sikkerhed, hvad I kan få lov til at låne og dermed hvad budgettet for at bygge er. 

2. Beliggenhed – det er ofte meget vigtigt for de fleste, hvor de bosætter sig. Det kan både være i forhold til skole, arbejde og familie. Så før I starter på processen om at bygge jeres nye drømmehus, er I nødt til at sikre jer, at jeres budget giver jer mulighed for at købe en grund i jeres foretrukne område. Og at den ikke er så dyr, at I ikke kan få særlig meget hus for resten af budgettet. 

3. Størrelse – det er også et vigtigt spørgsmål; hvor meget plads har I brug for? Måske er I kun to lige nu, eller måske har I bare ét barn? I skal også tænke over, hvor meget plads I har behov for på længere sigt. 

4. Udseende/stil – det er mindst lige så vigtigt; hvordan skal jeres drømmehus se ud? Bygget i træ? Med sort tag? I ét plan? Eller med to etager? 

Få TNC Huse til at bygge jeres drømmehus

TCN Huse bygger alt fra helårshuse til fritidshuse. De kan derfor hjælpe jer, hvad enten I drømmer om nyt hus eller et lækkert sommerhus. Alle deres huse er bygget med omtanke for høj kvalitet og et unikt udseende.

I kan læse meget mere om firmaet, se deres udvalg af grunde og få inspiration til jeres nye hus her: https://tnchuse.dk/ 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen