Få den rette hjælp til bisættelsen hos den lokale bedemand

Hjem » Få den rette hjælp til bisættelsen hos den lokale bedemand

Et dødsfald er en af de mest triste begivenheder her i livet – især for de efterlevende og de tætte pårørende. Desværre følger der også mange opgaver i kølvandet på et dødsfald, som ikke altid er lige nemme at håndtere, når man står midt i sorgen og savnet. Derfor er det en god idé at tage kontakt til en dygtig bedemand.

Hvad hjælper en bedemand med?

Blandt de opgaver, en bedemand varetager, er den fremmeste at hjælpe med at gøre den afdøde klar og lægge vedkommende i kiste samt at sørge for transport til og fra kapel eller kirke i en såkaldt rustvogn. Der uf over kan din bedemand fungere som din rådgiver og vejleder, når det handler om de yderligere begravelses eller bisættelses forberedelser.

For eksempel står din lokale bedemand gerne til rådighed, når det handler om at arrangere selve ceremonien. Uanset om der er tale om en kremering med efterfølgende nedsættelse af urnen (eller spredning af aske), eller om der skal foretages en jordfæstelse, kan bedemanden bistå med kontakt til præsten og kirke kontoret tilhørende den afdødes sogn. Og skulle den afdøde ikke være medlem af den danske folkekirke, eller have næret et ønske og vilje om at blive bisat fra kapel og begravet i uindviet jord, kan bedemanden også hjælpe med arrangementer i denne forbindelse.

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Der er store fordele forbundet ved at vælge en bedemand, som residerer i lokalområdet hvor begravelsen eller bisættelsen skal finde sted. Skal du bruge hjælp i forbindelse med begravelse i Odsherred, kan du med fordel taget et kig på Mobilbedemand.dk. Mobilbedemand.dk ved bedemand Kim Samsøe Boskjold har over tyve års erfaring med at hjælpe pårørende og efterlevende i forbindelse med forberedelse af begravelse og bisættelser, og varetager gerne alle de praktiske opgaver, som opstår i forbindelse hermed.

Du kan læse mere om, hvordan Mobilbedemand.dk kan hjælpe dig med begravelse i Odsherred, på mobilbedemand.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen