Få hjælp til at sætte boligen i stand hos din maler i Næstved

16 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du selv at forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i dine stuer og værelser? Så bør du læse med her.

Malerarbejde – hårdt, tungt og tidskrævende

Der er intet til hinder for at du selv maler din bolig fra kælder til kvist. Du skal blot være forberedt på at der her er tale om en samling opgaver som hver især kræver såvel kræfter og håndelag som tid og tålmodighed.

Du bør belave dig på at sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projektet – og måske endda mere, afhængig af boligens størrelse samt vægge, lofter og indvendigt træværks forfatning. Alene de indledende øvelser kan sagtens tage flere dage i sig selv. Du skal på stor indkøb i dit lokale byggemarked – og det er ikke småting som skal købes ind.

Indkøbene er ikke gjort med et par spande maling i de rette farver. Du skal også have fat på primer (også kaldet Blåt Vand, eller Microdispers), grunder, lofthvidt og træmaling til paneler, dørkarme og så videre.

image

Du skal købe malertape, pap og plast til afdækning af gulve og møbler, spartelmasse og sandpapir. Og er du ikke i forvejen i besiddelse af ruller, spartler, pensler, spande, bakker, skafter og en god trappestige skal dette udstyr også anskaffes.

Udgifterne til malergrej løber hurtigt op – og i modsætning til et malerfirma kan du ikke opnå mængderabat i forbindelse med indkøb. Ej heller kan du trække udgifterne fra i skat – og du betaler også moms.

Alt i alt er indvendig maling af boligen ikke nogen gratis omgang, heller ikke når du gør det selv. Og lægger du de direkte omkostninger oven i dit forventede time forbrug vil du nemt kunne se at det langt bedre kan betale sig med et malerfirma på opgaven.

Du kan finde dit nærmeste malerfirma i Næstved hos Moestrup’ Malerfirma – klik ind på https://www.moestrups-malerfirma.dk/ og læs mere.

Flere nyheder