Få hjælp til hold i nakken hos din lokale kiropraktor

Hjem » Få hjælp til hold i nakken hos din lokale kiropraktor

Vi har stort set alle sammen prøvet at få hold i nakken. Det er irriterende og smertefuldt – og det kan godt være rigtig svært at slippe af med. Hold i nakken kan opstå som følge af at man har siddet i træk og dermed fået nedkølet musklerne i nakken i en sådan grad at de har trukket hele molevitten skæv.

Du kan også få hold i nakken ved udøvelse af sport, eller fordi du har lavet en forkert bevægelse i forbindelse med udførelse af dit arbejde. Under alle omstændigheder er hold i nakken en rigtig ubehagelig lidelse – og det er ikke altid at den går over af sig selv.

Døjer du med svært og langvarigt hold i nakken, og er det eventuelt en tilstand som optræder hyppigt, bør du få en grundig undersøgelse af din nakke. Det kan du få hos din kiropraktor som samtidig vil kunne hjælpe dig med en justering af nakken således at du måske kan undgå at denne sætter sig fast. Og samtidig vil du kunne få gode råd og vejledning til hvorledes du undgår en gentagelse af dit hold i nakken.

Lad din kiropraktor hjælpe dig af med din musearm eller tennisalbue

Selv om tilstande så som musearm og tennisalbue er særdeles lokaliserede er der stadig tale om smertefulde – og til tider decideret invaliderende – lidelser. Hos en kiropraktor vil du kunne få hjælp til at restituere bedre og dermed komme igennem lidelsen.

Med hjælp fra en dygtig kiropraktor vil inflammatoriske tilstande kunne bedres i løbet af få behandlinger. Og med regelmæssige kiropraktor behandlinger over en længere periode vil du kunne undgå at tilstanden opstår på ny.

Find din kiropraktor i Vejle

I Vejle finder du Kiropraktisk Klinik Vejle som kan hjælpe med kiropraktisk behandling af smerter i ryg, nakke og bevægeapparat. Læs mere på kiropraktorvejle.dk.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen