Få hjælp til valg af varmepupme

Hjem » Få hjælp til valg af varmepupme

Er du med på den nyeste klima bølge – og vil du også gerne bidrage til den grønne omstilling? Vil du gerne kunne varme dit hjem op med god samvittighed over for vores alle sammens miljø, og samtidig måske spare en god sjat på dine årlige udgifter til opvarmning? Så er det oplagt at skifte det gamle fyr eller de ineffektive elektriske varmeapparater ud med en moderne varmepumpe.

Skift til varmepumpe, og spar penge

Der er rigtig mange varmepumper på markedet i disse dage. Dette skyldes at det i løbet af meget få år er blevet meget populært at opvarme boligen ved hjælp af en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Og dette er ikke uden grund.

Foruden at være den grønneste og mest klima venlige opvarmnings form, som er tilgængelig for private boligejere her i 2020, er en varmepumpe også utroligt billig i drift. I hvert fald når man sammenligner den med de konventionelle opvarmnings former som for eksempel olie, pille eller gas fyr – eller de dyre elektriske radiatorer, som stadig befolker mange hjem.

Du kan faktisk regne med at skære op imod 80 procent af din varmeregning, alle udgifter medregnet, når du bytter fyret eller elvarmen ud med en luft til vand varmepumpe eller med en luft til luft varmepumpe. Og da du samtidig får kompensation i form af energi tilskud til indkøb, opsætning og montering af varmepumpe, har den tjent sig selv ind i løbet af meget kort tid.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Selv om du godt ved, om du skal have en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, er det en god idé at få professionel hjælp til at vurdere hvor stor din nye varmepumpe skal være – og hvor høj en ydeevne, den skal have.

Du kan få hjælp til valg, opsætning og installering af din nye varmepumpe i Vojens hos Rolskov El. Læs mere om Rolskov El, og kontakt virksomheden med henblik på en aftale

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen