Få kloakservice i Hvalpsund

Hjem » Få kloakservice i Hvalpsund

Modsat hvad mange tro er vores kloakker relative nye. Som vi kender dem er de kun omkring 150 år gamle. Før kørte der mænd rundt med i hestevogne og samlede byernes skrald og afføring ind, hvorefter de kørte det ud på landet. I københavn endte det hele på Amager og selv i dag er øen kendt som lorteøen. Senere kunne området landmænd så hente gødning til deres marker. 

Vores kloaksystem er endnu ikke færdig bygget, det er især sommerhusområder og tyndt besatte områder der endnu ikke har fået kloakker. Her er det nødvendigt at få en kloakmester ud og få tømt sin samletank fra tid til anden. Det kunne blandt andet være kloakservice i Hvalpsund

Hvad tilbyder en kloakmester

En kloakmester tilbyder et stort udvalg indenfor kloakservice. Han kan lave en TV-inspektion af din kloak, f.eks. hvis den er stoppet eller hvis du har mistanke om at du har fået besøg af rotter. 

Er din kloak stoppet kan kan lave en slamslugning som sørger for at der igen er luft i kloakken igen. Er der rotter, kan han lukke det hul i kloakken, hvor rotterne er kommet ind. Husk at give kommunen besked. Det har du pligt til som hus eller sommerhusejer.

Har du et sommerhus eller en kolonihave og er i ikke tilsluttet kloaksystemet har i måske et “camping toilet” og ønsker i et toilet, skal i enten have en samletank eller en septiptank. Her skal i have hjælp af en autoriseret kloakmester for at det bliver gyldigt. Derudover skal i have en tilladelse fra kommunen. 

Har i en samletank skal den med jævne mellemrum tømmes. Det kan i enten få gjort at en kloakmester, men det kan også gøre af et firma, der udfører forskellige former for kloakservice. Skal der udføres reelt kloakarbejde, skal det være en autoriseret kloakmester. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen