Find din lokale tømrer i Århus

Hjem » Find din lokale tømrer i Århus

Når boligen skal sættes flot i stand – for eksempel i forbindelse med en indflytning – er opgaven stort set altid mere omfattende, end den giver udtryk for ved første øjekast. Når først man er gået i gang med en renovering, er det som at åbne en Pandoras æske – der vil hele tiden opstå nye opgaver, så såre man har løst de oprindelige.

Dette kan godt være vanskeligt at overskue, når man samtidig skal holde styr på et normalt dagligliv med arbejde, familie og de forpligtelser, der knytter sig hertil. Derfor kan det godt betale sig at kontakte dygtige håndværkere inden for de forskellige områder – for eksempel elektrikere, vvs’ere, malere, blikkenslagere, og selvfølgelig tømrere og snedkere, som kan forestå det tunge arbejde med boligens træværk.

Få den rette hjælp til istandsættelse af boligen – kontakt din lokale tømrer

Er boligen beliggende i eller omkring Århus, hedder dit lokale tømrer og snedker firma Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen. Den lille virksomhed har igennem en lang årrække serviceret en fast kundekreds – til dennes store tilfredshed – og er altid åben overfor nye spændende opgaver.

Hos Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen finder du udelukkende dygtige, faglærte håndværkere, som med en høj grad af professionalisme og stor faglig stolthed kaster sig ud i alle typer arbejde med træværk. Ingen opgave er for stor eller for lille for Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen, som har erfaringer med kunder af alle typer og opgaver af varierende omfang og karakter.

Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen har særlig erfaring inden for tømrer og snedker arbejde i private boliger, her under montering og tilvirkning af møbler og elementer til køkken og badeværelse. Og har du brug for at få lagt et lækkert massivt trægulv i din bolig, hjælper Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen også gerne med denne opgave.

Du kan kontakte Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen på http://www.andersnorgaard.dk/ 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen