Find en god VVS mand til køkken og badeværelse

31 marts 2022 Niels Geckler

advertorial

Hvis toilettet pludselig strejker og blokerer for al videre passage, vandhanen drypper voldsomt eller der trænger vand ud fra samlinger under vasken, som du ikke kan finde – ja, så har du måske brug for at finde en fagmand inden for VVS i Lejre.

Der er mange ting, som man som en husejer med hænderne skruet rigtigt på – og med adgang til det rette værkstøj – selv kan udføre af vedligeholdelse og reparationer i hjemmet. Men når det kommer til vand og kloak skal man være varsom. Hvis man fikser vandrør forkert, kan man risikerer at forårsage en snigende vandskade, hvis det viser sig at være utæt. Kloak skal du for det meste lade en autoriseret kloakmester tage sig af.

Det er måske også derfor, at badeværelset er det dyreste rum i huset at renovere eller bygge nyt. Der skal nemlig ikke bare en vvs mand på men også en række andre specialiserede håndværkere. Og da der er tale om et vådrum med megen fugt skal man sikre sig at tætninger og fugtsikringer er helt rigtigt udført og fungerer som det skal.

vvs

VVS og køkkenrenovering

Skal du have ført vand frem til et nyt køkken og skal have et afløb fra vask og opvaskemaskine, er det noget en VVS kan klare. Næst efter badeværelset er et køkken det dyreste rum at få renoveret eller bygget nyt. Her er der også tale om at få flere forskellige håndværkere på og at få sikret de områder, der udsættes for fugt på rette måde med vådrumssikring og god tætning.

I køkkenet kan sådan noget som at opsætte skabe og moduler være et område som du selv kan klare, hvis du har værktøj og assistance – og i øvrigt har hænderne skruet rigtigt på. Det værste der kan ske, er at bordpladen bliver skæv, lågerne sidder skævt eller lignende. Vandskader og farlig el-installationer undgår du bedst ved at sætte fagfolk til de dele af køkkenrenoveringen.  

Flere Nyheder