find inspiration når hjemmet skal males

15 februar 2022 Niels Geckler

advertorial

Find en maler på malerfirmaamager.dk når hjemmet skal males. Inspirationen til farver og effekter kan du finde mange steder.

Hvis du trænger til nye farver på væggene i hjemmet, så kan det være at du holder dig tilbage, fordi du simpelthen ikke orker at skulle til at slås med afdækning, pensler, ruller og maling, ja så kan du jo vælge at forkæle dig selv og hyre en fagmand til at udføre arbejdet. Så bliver det lavet hurtigt og korrekt. Og måske kan maleren give nogle ideer omkring valg af farver til de nekelte rum.

maler amager

Der er mange steder at finde inspiration til farvevalget, hvis du er i tvivl. Man kan altid bare male hvidt. Det er et sikkert valg, som i hvert fald passer sammen med møbler og billeder på væggene, når de kommer op igen. Men det kan måske være lidt kedeligt med de evindelige hvide vægge i danske hjem.

Inspiration fra naturen, kirken eller…

Når du skal finde farver til væggene i hjemmet, så kan du jo starte med at gå en tur ude i guds grønne natur. En tur i skoven vil åbenbare et hav af farver og nuancer, som du måske kan få glæde af på væggen hjemme i stuen eller soveværelset. For eksempel er grøn en beroligende farve, der samtidig symboliserer fornyelse og håb.

Og når vi er i gang med symbolikken i farverne så er kirken et af de steder man kan lade sig inspirere af symbolik i farverne. Man taler om de liturgiske farver, som er det system, kirken benytter sig af i deres brug af farver ved forskellige højtider og perioder. Her er den hvide farve et tegn på glæde og renhed, som vi kender det fra brudens hvide kjole. Sjovt nok forbindes netop hvid med død og tomhed og savn i nogle kulturer.

Flere Nyheder