Genskab dit smil med et tandimplantat

Hjem » Genskab dit smil med et tandimplantat

Har du ødelagt en eller flere af dine tænder? Så kan det være nødvendigt med et kunstigt tandimplantat.

Hvad er et tandimplantat, og hvornår skal man have sådan eet?

Et tandimplantat er i al sin enkelthed en kunstig tandrod. Selve implantatet er fremstillet af titanium – et materiale som er kendt for sine gode egenskaber når det handler om at fæstne sig i knogle væv.

Implantatet isættes i kæbe knoglen hvor det får lov at sidde i et par uger indtil det har sat sig godt fast. Så monteres der et mellemstykke på implantatet, som skal gøre det ud for tandens kerne. Og sluttelig sættes kronen på værket, så at sige.

Et tandimplantat består således af tre dele, hvor den kunstige tandkrone er den del som er synlig oven over tandkøds randen. Denne krone vil typisk være fremstillet af en blanding af keramik og metal og er både stærk og visuelt identisk med de naturlige tænder. Du vil kunne både tygge og bide med et tandimplantat. Og dine omgivelser vil sandsynligvis ikke lægge mærke til at du har et tandimplantat.

Det kan være nødvendigt med et tandimplantat hvis din tand er i så skidt en forfatning at det ikke er muligt at lappe den sammen eller at påsætte en kunstig tandkrone. Det kan for eksempel være at tanden er ædt op af karies, eller at den er flækket fra krone til rod. Og så vil du kunne få stor glæde af et tandimplantat.

Hvor kan jeg få lavet tandimplantater i Holbæk?

Hvis du er bosiddende i Holbæk eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til Tandklinikken Brogade. Her kan du få hjælp hvis en eller flere af die tænder er så ilde tilredt at det er nødvendigt med et tandimplantat. Du kan bestille tid online på tandklinikkenbrogade.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen