Gulvafhøvling – når gulvet kræver hårdere metoder

Hjem » Gulvafhøvling – når gulvet kræver hårdere metoder

Har dit trægulv set bedre dage? Måske har du netop overtaget en bolig, hvor trægulvet er misligholdt? Eller har du fjernet tæpper kun for at opdage, at trægulvet underneden er både ujævnt, plettet og slidt?

Et almindeligt trægulv, der har taget skade af almindeligt slid, kan som regel sættes i stand med en gulvafslibning. Det er enkelt og let og kræver ikke det store arbejde – og langt de fleste trægulve kan klare det. Men er der større skader, ujævnheder eller andet mere omfattende, er det nødvendigt med en gulvafhøvling – og her har du nok brug for assistance fra professionel side.

En gulvafhøvling er mere hård end en afslibning, men til gengæld kommer du også helt i bund med skaderne. Du kan rette skævheder, og du kan fjerne dybe ridser. Men men men… det kræver selvfølgelig, at gulvbrædderne er tykke nok.

Hold dig fra gør det selv-arbejde

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er en gulvafhøvling en omfattende proces, der kræver, at du ved, hvad du gør. Med en gulvafslibning kan du sagtens selv gribe arbejdshandskerne, for det er svært at gøre det så meget forkert, at det ikke kan rettes igen. Det er det til gengæld ikke med en høvl – du kommer let til at høvle for dybt, og der skal ikke særlig meget til, før det ikke længere er muligt at rette op på fejlen. 

Hvis du leder efter et gulvfirma til at varetage opgaven, kan du med fordel indhente tre forskellige tilbud, så du kan sammenligne både priser og kvalitet. Én ting er nemlig selve arbejdet med afhøvlingen, en anden ting er efterbehandlingen – og her kan der være stor forskel på både priser og kvaliteten af materialerne.

Husk i øvrigt altid, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste; der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen