Her finder du verdens, nej, Lyngbys bedste ejendomsservice

Hjem » Her finder du verdens, nej, Lyngbys bedste ejendomsservice

Ejendomsservice har mange facetter. God ejendomsservice kræver en slags håndværker blæksprutte. Folk der arbejder som viceværter, eller indenfor ejendomsservice, er ofte faglærte håndværkere der ønsker et job hvor ikke 2 dage ligner hinanden.

Det kommer lidt an på hvilken slags arbejde der mest er fokus på. Varmemestre eller pedeller i boligforeninger eller institutioner er fx ofte faglærte elektrikere. Det er en god base, fordi der altid vil være en del elektrikerarbejde involveret.

Folk der arbejder mest med generel ejendomsservice har tit lært håndværk som tømrer, murer, eller gartner. Disse håndværk giver dem et godt fagligt fundament indenfor ejendomsservice. Det er jo et arbejde som sker både ude og inde.

Typiske opgaver indenfor ejendomsservice

En god ejendoms service mand er lidt af hvert: gartner, tømrer, VVS mand, maler, murer, elektriker mm. Typiske opgaver er:

  • Mindre reparationer at træ- og murværk, både ind og ude
  • Skifte pakninger på vandhaner, rense tilstoppede afløb
  • Opsætning af tapet, mindre malerjobs, både inde og ude
  • Opførsel af haveskure, carporte o.l.
  • Ophængning af lamper, både inde og ude, udskifte fatninger og stikkontakter, reparere elektriske apparater
  • Alt muligt havearbejde som klipning af græs og hæk, stubfræsning, opsætning af hegn, plantning af træer og buske
  • Snerydning, rensning af tagrender etc.
  • Og meget, meget mere

Stort set alt håndværksarbejde, hvor det af en eller anden grund ikke kan betale sig at hyre specialister. Eller når det haster og et specialiseret håndværksfirma ikke kan fås til tiden.

Den Glæde Handyman i Lynbgy

Manden bag firmaet er Peter Nøhr, og det er ham, der er Den glade handyman. Peter leverer en fremragende ejendomsservice i Lyngby og omegn. På hans hjemmeside kan du se et overblik over de opgaver han elsker at lave. Der er også et galleri med billeder fra veludført arbejde med mange ros fra tilfredse kunder.

Med Peter Nøhr får du lige hvad hans firmanavn lover: en glad multihåndværker der elsker sit job, fordi han er kanondygtig til det.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen