Hvad med at kombinere alarmsikring med vagtovervågning?

Hjem » Hvad med at kombinere alarmsikring med vagtovervågning?

Du kan sætte alarmer op på mange måder, om det er i hjemmet eller i et firma eller en offentlig institution eller noget helt andet.

Det kan være de klassiske, der hyler op, hvis der er mistænkelig aktivitet ved døre, vinduer og andre steder, som man slår til, når der skal være sikring.

Dette kan jage indbrudstyvene væk, og/eller der kan sendes en alarm til et sikringsfirma, politiet og en selv, hvis man ikke er hjemme/på arbejdspladsen, når alarmen går.

Nogle gange er det jo en falsk alarm.

Så kan man også have den slags, der udsender en ufarlig røg, så tyvene ikke kan se, hvad de skal røve, og så stikker de af; og man har også lydløse alarmer, så man måske kan fange tyvene på fersk gerning, fordi der bliver tilkaldt hjælp.

Nogle gange er det så bare ikke nok, selvom man løbende udvikler gode alarmmetoder.

Kombiner alarmerne med en vagt

Mange gange er det et krav fra et forsikringsfirma, at man har sat alarmer op, hvis man regner med at få erstatning for det, der blev stjålet.

Det kan være en redning, selvom alarmerne måske ikke stopper tyvene.

Men man kan jo øge de chancer ved at have vagter til at undersøge området, som kunne være ved en vagtordning Skagen.

Det behøver jo ikke være faste vagter med hunde, der går rundt hele tiden og ser efter mistænkelig adfærd: Det kan jo være fra et vagtfirma, hvor de kigger ud på forskellige tidspunkter, hvor de måske skal holde øje med andre ting.

Ved at man dukker op på skæve tidspunkter, så kan indbrudstyvene ikke regne et fast tidsrum ud, hvor der er ledig adgang til at komme ind.

Føler man ikke, at dette er nok, så kan man jo også installere videoovervågning.

Alle disse ting er med til at gøre, at man øger chancerne for at stoppe indbrudstyvene.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen