Hvorfor er det vigtigt at få udført rensning af ventilation?

Hjem » Hvorfor er det vigtigt at få udført rensning af ventilation?

Et sundt indeklima er betinget af ren og frisk luft, som udskiftes jævnligt, og som er fri for støv og andre potentielt sygdoms fremkaldende partikler. Hvis dit indeklima er dårligt, risikerer du og din familie – eller dine medarbejdere i virksomheden – at udvikle lidelser relateret til åndedræts systemet så som allergi, astma, træthed, hovedpine og mange andre sygdomme, som kan hæmme dig i din dagligdag.

Er du ejer af en virksomhed, er ventilationen i arbejds områderne kritisk for produktiviteten og oplagtheden blandt dine medarbejdere. Med korrekt ventilation på arbejdspladsen kan du nedbringe sygefraværet og højne livskvaliteten for alle dine ansatte.

I private hjem, som er forsynet med et ventilations anlæg, er det ligeledes vigtigt at få renset dette med jævne mellemrum. Rensning af ventilations anlæg kan forhindre spredning af sygdomme via dette, og reducerer samtidig forekomsten af mikro organismer så som bakterier og sporer fra eksempelvis skimmelsvamp. Dette er især væsentligt, hvis der er små børn i husstanden, da disse er særligt udsat over for infektioner.

Også offentlige faciliteter så som hospitaler, plejehjem og daginstitutioner bør på regelmæssig basis få renset deres ventilations anlæg – af sundhedsmæssige årsager. Et snavset ventilations system indebærer risiko for sygdomme og lidelser, og børn, syge og ældre er særligt sårbare i denne sammenhæng.

Hvem kan hjælpe mig med at rense mit ventilations anlæg?

Hvis du er bosat i området omkring Hirtshals, kan du vælge Skorstensfejer Flemming, når der skal foretages rensning af dit ventilations anlæg. Skorstensfejer Flemming har mange års erfaring med opgaver som relaterer sig til ventilation, og kan således tilbyde en grundig og effektiv rensning af ventilation i alle former for bygninger – såvel private hjem som virksomheder og offentlige institutioner.

Du kan læse mere om Skorstensfejer Flemmings ydelser og services, og bestille tid til rensning af ventilation i Uggerby, på skorstensfejerflemming.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen