Lad den lokale bedemand hjælpe med bisættelsen

Hjem » Lad den lokale bedemand hjælpe med bisættelsen

Tabet af et elsket menneske kan være ganske ubærligt. I tiden lige efter et dødsfald vil man som tæt pårørende til den afdøde stå med et ufatteligt savn og stor sorg. Der er absolut ingen måde hvorpå man kan forberede sig på de følelser, som overvælder én efter et dødsfald. Og selv om der er trøst at hente hos de andre efterlevende vil man som oftest føle sig utroligt ensom og alene i sin sorg.

Den bølge af sorg og savn, som rammer umiddelbart efter dødsfaldet, er den mest voldsomme af dem alle sammen. Den kaster én rundt i et virvar af følelser og kan vare i flere uger. I denne periode vil du som efterlevende sikkert føle trang til at trække dig tilbage fra livet og reflektere over tilværelsen mens du bearbejder dit tab.

Men desværre er det netop i denne periode at alle de praktiske opgaver, som relaterer sig til et dødsfald, skal løses. Dødsboet efter den afdøde skal ryddes, og diverse effekter bortskaffes. Arv og gæld skal gøres op, bank konti realiseres og pensions og forsikrings ordninger afvikles. Og så er der selvfølgelig selve begravelsen og bisættelsen som skal arrangeres – en opgave, som skal løses inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet.

Få hjælp til begravelsen hos en bedemand i Odsherred

Det er meget vigtigt at du får professionel hjælp i forbindelse med alt dette praktiske arbejde. Ellers risikerer du meget nemt at udvikle en stress reaktion – noget du absolut ikke har brug for mens du står midt i sorgen og savnet. En marskandiser kan hjælpe med rydning af dødsbo og en advokat med papir arbejdet. Og når begravelsen skal arrangeres og afvikles, kan du med fordel alliere dig med en dygtig bedemand.

I Odsherred hedder din lokale bedemand Bedemand Kim Boskjold – find ham på mobilbedemand.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen