Lad den lokale elektriker eller installatør ordne strømmen

Hjem » Lad den lokale elektriker eller installatør ordne strømmen

Som beboer i en lejlighed, vil du altid kunne kontakte foreningens vicevært eller ejendomsservicefirma, hvis strømmen går i din bolig og det ikke skyldes en sprunget sikring. Men hvad gør man, når man er i besiddelse af sit helt eget hus?

Hav dygtige fagfolk i baghånden når du er husejer

Hvis du har været vant til at bo i lejlighed hele dit liv kan det måske komme som en overraskelse at du selv er ansvarlig for at skabe kontakt til håndværkere og fagfolk som kan hjælpe med diverse tekniske opgaver i forbindelse med din bolig.

Som husejer er det vigtigt at have god kontakt til især autoriserede fagpersoner så som en autoriseret VVS installatør, en autoriseret kloakmester, og en autoriseret elektriker eller el installatør.

Der er nemlig mange opgaver som udelukkende må løses af håndværkere eller fagfolk med autorisation. Og oplever du problemer med strømmen i din bolig er det utroligt vigtigt at du tilkalder din lokale elektriker frem for selv at prøve at løse dem.

Hvorfor må jeg ikke selv løse elektrikeropgaver i min bolig?

Måske tænker du at du gerne vil spare udgiften til en elektriker, og selv forestå løsning af de opgaver som hidrører fra de faste elektriske installationer når de opstår. Men dette er faktisk strengt forbudt. I følge gældende dansk lov skal du overlade elektriker arbejdet til en autoriseret elektriker eller el installatør. Og derfor er det en god idé at finde en sådan i dit lokale område.

Hvor finder jeg den bedste installatør eller elektriker i Ballerup?

Er du bosiddende på den københavnske vestegn eller andet steds i hovedstads området kan du med fordel vælge W. Johansen El ApS som din elektriker. W. Johansen El ApS tilbyder hjælp til alle former for elektriker arbejde i boligen. Du kan læse mere på https://www.w-teknik.dk/el.aspx.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen