Lad den lokale VVS installatør hjælpe med modernisering af dine rør

Hjem » Lad den lokale VVS installatør hjælpe med modernisering af dine rør

Skal boligen renoveres? Så skal du ud og finde de rette håndværkere og fagfolk. Og til disse hører en autoriseret VVS-installatør som kan varetage vs opgaverne i forbindelse hermed.

Kan jeg selv trække rør i forbindelse med renovering?

Faktisk er det temmelig begrænset hvor meget du selv må udføre når det handler om VVS arbejde i din bolig. Det er nemlig forbundet med temmelig stor risiko for såvel mennesker som materiel når du selv begynder at rode med de faste VVS installationer. En forkert samling kan medføre tilbageløb i rørene og afstedkomme farlig forgiftning på grund af sammenblanding af drikkevand og spildevand. Og hvis dit klamphuggeri medfører vandskade kan du være sikker på at forsikringen ikke dækker.

Hvor finder jeg en dygtig og pålidelig VVS-installatør i Frederiksværk?

Derfor er det vigtigt at du vælger en god autoriseret VVS-installatør. Hvis dit hus har sin beliggenhed i det nordsjællandske, nærmere betegnet Hundested, Frederiksværk, Helsinge, Ølsted eller Frederikssund kan du med fordel vælge den velrenommerede VVS virksomhed West Entreprise ApS som din VVS-installatør. Hos West Entreprise ApS er du garanteret en professionel service og en betjening i øjenhøjde.

West Entreprise ApS sætter en stor ære i at lade kunden komme til orde når det handler om at skabe de perfekte VVS løsninger i private hjem. Du kan således altid udtrykke dine ønsker og præferencer i forbindelse med eksempelvis renovering eller modernisering af dine installationer i køkkenet eller på badeværelset – og West Entreprise ApS vil tilstræbe at efterkomme disse i videst muligt omfang.

Samtidig har West Entreprise ApS en professionel og faglig tilgang til løsning af VVS opgaver og lægger vægt på at udføre al VVS arbejde så det lever op til de gældende standarder og forskrifter. Du er således sikret et stykke forsvarligt VVS arbejde når du overlader dette til West Entreprise ApS. Læs mere på westentreprise.dk.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen