Lad dit lokale gulvfirma forestå en grundig gulvafslibning

Hjem » Lad dit lokale gulvfirma forestå en grundig gulvafslibning

Er dine gulve triste og trætte at se på – og føles de tørre, ridsede og måske endda splintrede under fødderne? Så er det tegn på, at de har brug for en kærlig behandling i form af en gulvafslibning.

Gulvene vil nemlig ikke kunne blive smukke og skinnende igen ved almindelig gulv vask. Og for at en ny sæbe eller olie behandling skal kunne gennemføres med et smukt og holdbart resultat skal gulvets overflade være nyslebet og parat til at modtage de plejende og beskyttende materialer.

Kan jeg selv slibe mine trægulve?

Der er for så vidt intet i vejen for at du selv kaster dig ud i projekt gulvafslibning. Du skal blot være forberedt på at der her er tale om et tidskrævende og slidsomt stykke arbejde, som du måske ikke har de stærkeste forudsætninger for at udføre med et skarpt resultat.

Du skal sætte mindst en uge af til projekt afslibning og efterbehandling af gulve, hvis det skal gøres ordentligt, og du samtidig skal have tid til øvrige gøremål. Sidst, men ikke mindst, skal du selv ud og leje en maskine til gulvafslibning og transportere denne hjem i din bolig. Og har du ingen bil, eller bor du i etage ejendom uden elevator, kan dette godt være rigtig op ad bakke.

Få professionel hjælp til afslibning af gulve

Du skal også selv ud og købe materialer til dit gulvafslibning projekt – og dette er så langt fra nogen gratis, eller blot billig, omgang. Du får nemlig slet ikke samme stordrift fordele som et professionelt gulvfirma. Hvis du i stedet lader din lokale gulvmand forestå afslibning af gulve i din bolig får du den bedste service med det mest optimale resultat. Og det behøver ikke at koste en bondegård.

Få et solidt tilbud på billig gulvafslibning ved DBF Gulvservice via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen