Læs om de ansatte i en VVS-forretning

Hjem » Læs om de ansatte i en VVS-forretning

Lad os sige, at man lige står og skal bruge udførelse af VVS i Frederiksværk, som man ikke selv kan finde ud af at gøre, eller man kan ikke gøre det autoriseret selv, så man er nødt til at have en VVS’er til at udføre arbejdet.

Det er som regel også det bedste at vælge den løsning i sidste ende, så man ved, at arbejdet bliver gjort af professionelle.

Når søger man nok på nettet efter et VVS-firma, hvis man da ikke allerede kender en i området, som der kan klare det for en; eller man finder frem til et helt firma og ikke bare en enkelt person.

Så ser man som regel dette firmas profil, hvor der er en flot hjemmeside, og man kan se, hvad de laver af ydelser, hvor meget erfaring de har, hvad de kan klare og mere til.

Men hvem er de egentlig?

Få sat ansigt på de VVS’ere

Man kan fra et VVS-firmas side måske mene, at det ikke er så vigtigt, at man viser frem, hvem man er, men at man hellere vil vise billeder af de opgaver, man har klaret, eller hvad man kan klare; og så kan man også læse kundernes anbefalinger af firmaet.

Der er måske et billede eller to af nogle arbejdende folk på de billeder, men de besøgende på ens hjemmeside ved jo ikke, om det er dem, som der er ansat i firmaet, eller om det er nogle, som der er modeller, der er blevet bragt ind til en fotoopgave for at se pæne ud på vegne af firmaet.

Nej, man skal derimod præsentere sig selv, og det skal man ikke bare gøre med billeder, men også ved at skrive om hver person.

Det giver en større tillid, at kunderne ved, hvad det er for nogle mennesker, man ender med at lukke ind i ens hjem, når man kan få sat ansigter på dem først.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen