Mangler du rensning af ventilation i Uggerby?

Hjem » Mangler du rensning af ventilation i Uggerby?

Husk din ventilation

Så er du allerede på rette spor mod et bedre indeklima! De fleste mennesker glemmer at få rengjort deres ventilation, hvad enten om det er på arbejdet eller selv i deres egne hjem.

Det kan have alvorlige følgeskader i form af svamp, dårligt indeklima med mere, og er derfor noget, vi som vidt muligt bør indgå. Derfor: Husk din ventilation, når andre glemmer den, og husk gerne dine medmennesker på, hvor vigtigt det er at få den renset!

En luftgennemstrøgning på ny

Udover et bedre indeklima, vil en rensning af ventilationen også medfører, at du får en meget bedre luftgennemstrøgning, som var det først lige implementeret. Du vil derfor føle, at du får mere for pengene, da du pludselig står med følelsen af en ny ventilator – selvom den rent faktisk måske har et par år på bagen. 

Luftgennemstrøgningen bør især være i topsædet, hvis din ventilationen sidder steder såsom på et laboratorie eller et sygehus m.m. Her det vigtigt at kemikalier osv. kan komme ud igennem, og at intet sidder i vejen, når er skal luftes ud. 

Mindre vigtigt, er det selvfølgelig i lagerhuse m.m., hvor mennesker ikke opholder sig på samme måde. Dog er det stadigvæk vigtigt at have i orden uanset hvad, men prisen afhænger dog af hvor ventilationen sidder.

Skimmel eller skidt?

Det kan være svært for den almindelige danskere at skelne imellem skidt eller skimmel, når man kigger ind i sin ventilator. Skidtet hænger ned og støver rundt omkring, hvor skimmel nogenlunde kan ligne det samme – ja i nogle tilfælde faktisk se “bedre” ud.

Det kan derfor være svært at få øje på skimmelsvampen, hvis den er der, og kan derimod nemt blive sammenlignet med skidtet. Dette er derfor endnu en grund til at få renset din ventilation for derved at opnå en sikker ventilation, hvor alt fungerer som det skal. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen