Når situationen med oversvømmelse på beton gulve opstår

04 januar 2020 Anders Lundtang Hansen

Faktisk er man ikke helt uheldigt stillet, hvis man oplever oversvømmelse på betongulve i Danmark, hvor man efterhånden ser flere og flere oversvømmelser grundet store vandmængder.

Dog skal man stadig gribe ind relativt hurtigt, hvis man vil sikre sig, at skaden ikke bliver for omfangsrig, så lige så snart, at man kan komme til stedet igen, som kan være nogle polerede beton gulve i århus, så er det med at slå til.

Havde det været et trægulv, kunne man nemt risikere, at der var gået råd i plankerne, specielt hvis de havde været dækket med vand for længe, som kunne føre til mug eller ligefrem skimmelsvamp på gulvet.

Men med et betongulv kan man være heldig, at vandet ikke har trængt dybt ind i gulvet, hvilket man kan være forholdsvis sikker på, hvis det betongulv er isoleret og tæt nok.

Specielt hvis det også er tykt nok, så der er langt ned til undergrunden.

Til at starte med skal man fjerne de ting, der er dernede, så man kan begynde at suge vandet op, men hvis vandet virkelig står højt, så bliver man nok nødt til at starte med opsugningen med det samme og så fjerne tingene i rummet, som de kommer til syne.

Er man i et kælderrum, bør man have sig et afløb dernede, for selvom det nok er stoppet nu, så vil det på længere sigt løsne sig op igen, og måske tog det lige det værste vand, da oversvømmelsen begyndte.

Den man har suget det meste vand op, som man kan gøre ved hjælp af et slamslugerfirma, så kan man begynde at feje vandet væk, få det i baljer og hælde det ud.

Her kan man have gavn af, at gulvet måske hælder lidt, så man lettere kan komme til at samle vandet sammen.

Dog håber vi ikke, at du får brug for denne guide.

Flere Nyheder