Overvej en børnekiropraktor til dit barn

Hjem » Overvej en børnekiropraktor til dit barn

Ligesom voksne, så kan spædbørn og børn generelt også få led- eller muskelproblemer. Problemer med muskler eller led kan være årsagen til de mange utrøstelige skrigture, søvnløse nætter eller generelt utilfredshed hos dit barn. En børnekiropraktor kan være den person, som du står og mangler til at lindre dit barns problemer. I dette indlæg vil vi kigge på, hvad en børnekiropraktor kan gøre for dig og dit barn.

 

 

 

Søvnbesvær 

Søvn har stor betydning for dit barns udvikling og derfor er det vigtigt, at der kommer en fast soverutine. Det er også godt for dig som forælder, hvis du skal have en nogenlunde velfungerende hverdag. Ved diagnosticering vil kiropraktoren hjælpe dit barn gennem øvelser og lindring af smerter. Du vil også få gode råd med på vejen. Det kan dreje sig om stivhed i barnets led, som giver dit barn smerter. Behandlingerne kan på sigt få løsnet op på det, som er i spænd og herefter give både dig og dit barn mere ro om natten. 

 

Kolik

Det er ikke alle børn, som er født med kolik. Men dem, som har haft erfaring ved kolikbørn, ved, at det kan være en sej kamp at komme igennem. Der er mange utrøstelige skrigture, hvor man som forælder kan blive helt hjælpeløs og bekymret. En udspændt mave eller stivhed i kroppen kan udløse skrigturene, hvor en børnekiropraktor kan modarbejde dette. Eller i hvert fald nedsætte det til en grad, hvor skrigturene måske ikke er så ofte. 

 

Motoriske behandlinger 

Et barns motoriske udvikling er essentiel, for at de kan komme til at holde sit eget hoved, kravle, sidde op og til slut ende med at gå. Ikke alle børn er ens, og det betyder ikke nødvendigvis, at hvis de ikke følger en “normal” udvikling, at noget alvorligt er i vejen med dem. Nogle børn er født med motoriske udfordringer, som gør at de skal have hjælp til at komme i gang. Her kan der igen være tale om stivhed i kroppen, hvor en kiropraktor kan lindre smerterne. Eller finde øvelser, som kan hjælpe dit barn på vej. Fortæl kiropraktoren hvad du selv gør, for at hjælpe barnets motorik i gang og i kan tilsammen finde en løsning på problemet. 

 

Overvejer du nu en kiropraktor til dit barn? Du kan tage kontakt til din børnelæge eller f.eks. søge på kiropraktik børne i århus område på Google. Her vil du blive klogere på, hvem der tilbyder behandlinger og hvordan du kommer i kontakt med dem. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen