Overvejer du at få en skorsten?

Hjem » Overvejer du at få en skorsten?

Skorstenen er ikke en fast del af et hus, som den plejede at være. I dag har mange moderne huse ikke en skorsten, i hvert fald ikke i traditionel forstand, men der findes stadig mennesker, der gerne vil have monteret en gammeldags skorsten – enten af sentimentale grunde eller fordi de synes det er flot.

Det kan også være, fordi de gerne vil have en pejs indbygget i deres hus, igen, en god gammeldags pejs, af sentimentale eller hyggelige grunde. Overvejer du at få bygget eller monteret en skorsten, så læs med i denne artikel.

Overvej hvilken slags skorsten du vil have

Som sagt så er de moderne skorstene ikke som de gamle. De er næsten usynlige og ofte er de der slet ikke. Hvis du overvejer at få bygget og monteret en skorsten, skal du først og fremmest beslutte dig for hvilken type det skal være. Skal den være moderne og i aluminium, eller skal den være gammeldags og bygget af mursten.

Find nogen der kan montere skorsten for dig

Uanset hvilket type skorsten du vælger, skal du finde nogen der kan montere den for dig. Når det kommer til montering af skorsten, er det ikke bare lige noget den lokale murer kan klare, men du skal i stedet ud og finde nogen der er eksperter på området, og som kan klare opgaven.

Sådan finder du montering af skorsten

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan finde nogen der kan montere en skorsten for dig. Du kan enten forhøre dig blandt dit netværk – familie, venner og naboer – eller du kan søge på internettet. Du går bare ind på Google og søger på “montering af skorsten + navnet på din by” eller “montering af skorsten nær mig”. I begge tilfælde vil Google vise dig dem der kan hjælpe, i din by eller lokalområde. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen