Sådan håndterer du et dødsbo

Hjem » Sådan håndterer du et dødsbo

Du står med et dødsbo når du mister en nær slægtning. Et dødsbo kan være lidt af hvert. Alt fra den gamle opvaskebørste i køkkenet, bøger, nøgler til den gamle kassevogn, familiebilleder, møbler, etc. Nogle ting kan have en økonomisk værdi, andre ikke. Men hvert eneste genstand i det dødsbo kan være behæftet med minder og emotioner.

I et gennemsnitligt dødsbo vil der altid være mange ting som er gamle, slidte, har ingen værdi og skal bare smides ud. Men det kan være smertefuldt, at se ting fra et dødsbo havne i affaldscontaineren. I så fald kan det være en god ide at få hjælp. Måske kan du få venner til at smide ting ud for dig. For dem er der ingen tilknyttede emotioner og minder, og så er det meget nemmere at skille sig af med noget.

Lad tiden hjælpe dig

Med nogle ting kan det være svært at beslutte sig. Dem kan du bare komme i en kasse og deponere i et pulterrum. Tiden heler alle sår. Når der er gået stykke tid, er det nemmere at se tingene igennem. Så kan du beslutte dig for, hvad du vil beholde og hvad ikke.

Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer på et dødsbo. Nogle vil bare have det overstået i en fart. Andre vil helst dvale længe og har svært med at beslutte sig.

Mange vælger at lade en professionel virksomhed tage sig af deres dødsbo. Det giver ro i sindet, og så ved du også at tingene bliver behandlet ordentligt, med professionel distance og respekt.

Håndtering af dødsbo er en tillidssag

Marskandiseren i Store Kongensgade har mange års erfaring med håndtering af dødsbo i København og over hele Sjælland. Det er et firma du kan stole på. Og tillid er vigtigt, når du lader andre håndtere dit dødsbo. Marskandiseren i Store Kongensgade har vurderet og håndteret dødsbo siden 1978. De har den nødvendige erfaring og vil gerne købe hele dit dødsbo, eller enkelte effekter. Det er dig der bestemmer, du kan få det som du ønsker.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen