Sådan undgår du beskidt og lugtende tøj

Hjem » Sådan undgår du beskidt og lugtende tøj

Vi har alle prøvet at hive vasketøjet ud af vaskemaskinen, og så er pletten fra lørdag aften stadig ikke vasket af. Det kan også være at tøjet lugter, selvom det jo lige har fået en tur i vaskemaskinen. Det er frustrerende, og du aner ikke, om det sæben, maskinen eller vaskeprogrammet, der er årsagen til at pletten ikke vil forsvinde. Det kan være svært at vide, hvad årsagen er til at pletterne forbliver på tøjet. Hvis du vil høre et par grunde til at dit tøj måske ikke bliver helt rent, så læs med her. 

 

Dosering af vaskesæbe

En grund til, at dit tøj ikke føles, dufter eller ser rent ud kan være mængden af sæbe du bruger, når du skal vaske tøj. For meget vaskemiddel kan nemlig gøre, at dit tøj lugter surt, samtidig med at det kan mindske levetiden på dit tøj, og så er vaskemiddel i forvejen ikke særlig godt for miljøet. Så sørg for at læse anvisningerne på dit vaskemiddel, så du både skåner dit tøj, men også miljøet. 

Mængden af tøj i maskinen

En anden grund til, at dit tøj ikke bliver ordentligt rent kan være, at du overfylder din vaskemaskine. Hvis du gør det, så risikerer du at sæben ikke kan trænge ind i alt tøjet, og at dit tøj dermed ikke bliver tilstrækkeligt vasket. Det kan blandt andet også være grunden til, at dit tøj lugter surt, selvom det i princippet er blevet vasket. Hvor meget tøj du skal vaske på en gang, handler jo også om størrelsen på din vaskemaskine, så find eventuelt ud af, hvor meget tøj din vaskemaskine kan vaske ad gangen, og så er du godt på vej. 

For mange er det en smal sag at vaske tøj, men for nogle kan det også være uoverskueligt. Hvis du gerne vil have professionelle hænder til at håndtere dit tøj, så kontakt Jan Mikkelsen på: https://www.janmikkelsen.dk/

 

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen