Sådan vælger du den rette maler i Hørsholm

16 maj 2022 Miranda Denise Rendboe

editorial

Hvorfor ansætte en maler i første omgang?

Engang i mellem skal huset, døren, vinduet eller andet noget helt fjerde males. Det kan være en større opgave, som både er kompliceret og fysisk krævende. Derudover er det tidskrævende, og gøres det ikke ordentligt, vil det hverken se kønt ud eller have en lang holdbarhed. Det er nogle af de problematikker, du kan slippe af med ved at vælge en uddannet maler til at tage sig af opgaven.

Når en uddannet maler har været forbi dit hus, skal du ikke tænke på opmaling de næste par år. Derudover medfølger normalvis en garanti, så du er sikker på at få det, som du vil hev det. Du vil få lavet et flot arbejde, uden at du skal have ondt i ryggen de næste par uger. Det får maleren heller ikke – han har nemlig det rette udstyr til opgaven.

maler hørsholm

Gode råd når du skal vælge den rette maler i Hørsholm

Når du skal vælge maler, er der flere ting, som er gode at kigge efter. De kan også give en god indikator i forhold til servicen, garanti, kvaliteten af arbejdet, og vil blive juridisk bundet til det aftalte. 

1) Det første råd er at få maleren til fysisk at komme ud og se på opgaven, inden I aftaler noget. På den måde, kan du få et skræddersyet tilbud, og der kommer ikke overraskelser undervejs.

2) Det andet råd består i at tjekke malerens anmeldelser. Oftest kan du finde dem på Trustpilot, og ellers kommer der også anmeldelser gennem deres Facebook og lignende. Tjek op på dem på nettet helt generelt og forhør eventuelt folk omkring dig, om de har benyttet sig af deres service. 

3) Det trejde råd hedder sig at få aftalen på skrift. Når maleren har været ude og se på opgaven og givet dit et tilbud, så få det hele på skrift, alt det I har snakket om. Dette kan også omhandle små detaljer, som I har snakket om.

Find en maler i Hørsholm på https://malerhoersholm.dk/.

Flere Nyheder