Spar tid og få afslebet dine trægulve

04 april 2022 Lotte_Hindsberg

advertorial

Skal du flytte og har din nye bolig smukke trægulve bør du overveje at få dem afslebet, inden du flytter ind. Det er markant nemmere at gøre, når boligen er tom, end når i er flyttet ind. Selvom det selvfølgelig godt kan lade sig gøre. Det er bare mere besværligt. Du kan f.eks. lære mere om gulvafslibning på Amager her.

Du kan vælge selv at afslibe dem eller du kan få et firma til at stå for opgaven. Mange vælger selv at gøre det, men hvis man kigger på hvad det koster at leje en maskine, det dyre sandpapir, behandlingen efterfølgende og ikke at forglemme den tid man bruger er det ikke meget man spare. 

gulvafslibning amager

Når du skal vælge en gulvafsliber

Vælger du at få afslebet dine gulve er det en god ide at starte med at kontakte flere firmaer, med mindre du har fået en anbefalet.

Kontakt mindst tre så du får et godt overblik over prisniveauet. Det gælder om at undgå de dyreste og de absolut billigste. I det sidste tilfælde kan du risikere, at de ikke har tid til at gøre jobbet ordentligt og du kommer hjem til gulve, der er ridset og ødelagte. I værste tilfælde skal de udskiftes. 

Når du beder om et tilbud, så husk at det skal indeholde behandling af gulvene. Er gulvene ikke behandlet vil de være svære at gøre rene, da de suger alt snavs til sig. Du skal som minimum have behandlet gulvene tre gange, før de mættet. Gulvene skal tørre imellem hver behandling og gulvene skal være våde, men ikke så våde at de “står under vand”. 

Det er også en god ide lige at kaste et blik på, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Det kan du f.eks. gøre på Trustpilot. 

Flere Nyheder